Nieuwe Jeugdvoetbalclub in Groot-Kortenberg

Nieuwe Jeugdvoetbalclub in Groot-Kortenberg
21 Maart 2017

F.C. KM United

Groot nieuws voor de voetballende jeugd in Kortenberg. Vanaf volgend seizoen zullen de jeugdspelers van Standaard Meerbeek en Sporting Kortenberg in een nieuwe jeugdvoetbalclub ondergebracht worden... lees meer

Beste Spelers, Ouders, Trainers en Medewerkers,

  

Ongetwijfeld hebben velen van jullie al wat info, geruchten en verhalen opgevangen over de toekomst van Sporting Kortenberg en Standaard Meerbeek.

Wel we kunnen jullie eindelijk vertellen dat er na een intensieve samenwerking van de voorbije twee jaar er een overeenkomst is bereikt tussen Standaard Meerbeek en Sporting Kortenberg om het seizoen 2017-18 aan te vatten met één grote nieuwe jeugdploeg “F.C. KM United”, voluit “Football Club Kortenberg Meerbeek United”. Dit wil dus zeggen dat we ons loskoppelen van de reserven/1ste ploegen en met deze nieuwe club nog meer focus op onze eigen jeugd gaan leggen. De clubkleuren zullen rood en wit zijn. 

Ondertussen werden de gesprekken al opgestart met het gemeentebestuur, die het initiatief voluit steunt, om een aantal praktische zaken te regelen. Eén van de hoofddoelen op korte termijn is ervoor te zorgen dat onze nieuwe club kan beschikken over alle benodigde accommodatie om dit verhaal tot een groot succes te maken. En ja één van onze prio’s is om zo snel als mogelijk een synthetisch terrein klaar te hebben, zoals in vele omringende gemeenten. 

Jullie begrijpen dat dit ook een hele administratieve boterham zal worden, alle jeugdspelertjes, trainers dienen uitgeschreven te worden bij hun respectievelijke moederclubs en opnieuw ingeschreven te worden bij de nieuwe fusieclub F.C. KM United. We gaan hier op korte termijn werk van maken en we zullen hier dan ook snel over gaan communiceren om dit voor iedereen vlot te laten verlopen.

Om één en ander nog wat extra toe te lichten en om de vele vragen die jullie ongetwijfeld zullen hebben te kunnen beantwoorden nodigen we jullie uit op een infosessie op donderdag 30 maart om 19.30 in de kantine van Sporting Kortenberg. 

Voor deze nieuwe club zijn we nog op zoek naar tal van medewerkers, bestuursleden, coördinatoren, trainers, etc….. 

Wij hebben er alvast ongelofelijk veel zin in om dit verhaal tot een sportief succes te maken en om de voetballende jeugd van Groot- Kortenberg nog meer op de kaart te zetten, jullie ongetwijfeld ook.

 

Sportieve voetbalgroet,

  

De initiatiefnemers.